Kaivurityöt Bobcatilla

 
 Tarjoamme palveluja Farman metsäkuormaajalla (FARMA CT6.3-9) ja traktorilla lähialueella. Metsäkuormaajassa on perinteisen kouran lisäksi varusteena Farmikon karsiva ja katkaiseva koura. Kuormaajan ulottuvuus on 6,3 metriä ja nostoteho 4 metrissä 705 kg. Metsäkärrin kantavuus on 9 tn.
 

Metsäkuormaajatyöt: koura ja karsiva puun katkaisukoura

BOBCAT 334 minikaivurilla onnistuvat kaikki pienet kaivinkonetyöt, mihin 3,5 tonnisen koneen teho riittää mm. kaapeliojankaivu, ojankaivu ja -perkaus, pihatyöt (istutukset, tasaukset jne.) jne... Koneessa on varustuksena kallistuva pikaliitin ja 110 cm kauha sekä kapea n. 30 cm kaapelikauha. Puomin ulottuvuus on suorana noin 6 metriä. Konetta siirretään pienellä kuorma-autolla vaihtolavan päällä. Toiminta-alue on pääasiassa Kymenlaakso ja lähimaakunnat. TIEDUSTELE  p. 050 5294937 !

Farmikon kouralla voi sekä katkaista, karsia että kuormata. Karsinta ei ole 100 %.nen. Maksimikatkaisupaksuus on 20 cm (halk.).


Kuormaajalla ja kärryillä onnistuvat esim. metsien ja pellonlaitojen raivaus / harvennus, vesikasvien niittojätteen poisajo, puutavaran kuormaus ja ajo jne.


TIEDUSTELE  p. 050 5294937 !